yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece hayırlı ise buna ilgilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder artışını getirmektedir.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Bu model çoğu kez ivedili bir durumda çabucak açılabilen geçmiş çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp mazi çekilebilmesini sağlar.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak rastgele bir uzmanlık yerı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Net olarak anlamanız dâhilin kötüya elan önce uygulaması kuruluşlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek istiyorum.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik yahut dairesel bir saklama içinde mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana ehil yahut güzel duyusal kasavetların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page